категорії: новина

ТутаТепера

теґи: артполе, Мокша, сумно, Sisters, спільна справа


 

тутатепера Нарешті ми почали втілювати задуману "місцину людей" у реальність!

Назва – Тута Тепера. Бо, як інакше ше шось можна зробити, як не тут і тепер.

 Наразі Львів, трохи згодом Київ.

 У Львові розпочато роботу над приміщенням, в якому планується створити місце сили для всіх цікавих людей, ідей та речей, які не хочуть і не можуть втрачати свою індивідуальність, підкоряючись форматам і стандартам або неформатам і нестандартам.

  Тут все навпаки, принципова відмінність від чогось вже існуючого (шо і називається новим) при збереженні якості, людяності, екологічності і далі углиб – є основними критеріями за якими ми всіх запрошуємо до співпраці. Пропонувати можна все шо завгодно (вироби, витвори, вибрики і наукові інновації)), а ми разом будемо думати як то втілити.

 Ми (проект "Мокша"), сітка сторів "Сістерс", агенція подій "АртПоле", інтернет-видання "СумноКом" – ті бойові одиниці, що вже приймають участь у цьому проекті. Кожен з нас пропонуватиме шось своє, хто одяг, хто події, хто книжки та диски, та всі ми разом хочемо зібрати той "ментальний конденсат", що творитиме "місце сили"))).

 Отже, запрошуємо всіх кому цікава співпраця у будь-яких версіях до роботи!!!

Тих, хто живе недалеко для втілення бажанного чекають порожні стіни, стеля і підлога! Всіх інших чекають наші відкриті чакри!!

Часу небагато, місця обмежено!!! Не гальмуйте!!!